Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Locust protein hydrolysates have the potential to enhance the storage stability of cheese
 
 
Titel: Locust protein hydrolysates have the potential to enhance the storage stability of cheese
Auteur: Singh, Shubam
Bhat, Hina F.
Kumar, Sunil
Manzoor, Mehnaza
Lone, Aunzar B.
Verma, Pawan Kumar
Aadil, Rana Muhammad
Papastavropoulou, Konstadina
Proestos, Charalampos
Bhat, Zuhaib F.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland