Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between polyphenols from Theobroma cacao and Lactobacillales to evaluate the potential of a combined strategy for intestinal free-fatty acid removal
 
 
Titel: Interactions between polyphenols from Theobroma cacao and Lactobacillales to evaluate the potential of a combined strategy for intestinal free-fatty acid removal
Auteur: Quiroz-Eraso, Samuel
Rodríguez-Castaño, Gina Paola
Acosta-González, Alejandro
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland