Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Identifying the quality characteristics of pork floss structure based on deep learning framework
 
 
Titel: Identifying the quality characteristics of pork floss structure based on deep learning framework
Auteur: Shen, Che
Ding, Meiqi
Wu, Xinnan
Cai, Guanhua
Cai, Yun
Gai, Shengmei
Wang, Bo
Liu, Dengyong
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland