Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing textural properties in plant-based meat alternatives: The impact of hydrocolloids and salts on soy protein-based products
 
 
Titel: Enhancing textural properties in plant-based meat alternatives: The impact of hydrocolloids and salts on soy protein-based products
Auteur: Taghian Dinani, Somayeh
Zhang, Yunyu
Vardhanabhuti, Bongkosh
Jan van der Goot, Atze
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland