Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of antioxidant bilayer film based on poly lactic acid-bitter vetch (Vicia ervilia) seed protein incorporated with Pistacia terebinthus extract for active food packaging
 
 
Titel: Development and characterization of antioxidant bilayer film based on poly lactic acid-bitter vetch (Vicia ervilia) seed protein incorporated with Pistacia terebinthus extract for active food packaging
Auteur: Dodange, Sona
Shekarchizadeh, Hajar
Kadivar, Mahdi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 7 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland