Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Molecular identification of LAB and yeasts from traditional sourdoughs and their impacts on the sourdough bread quality characteristics
 
 
Titel: Molecular identification of LAB and yeasts from traditional sourdoughs and their impacts on the sourdough bread quality characteristics
Auteur: Sevgili, Ayse
Can, Canan
Ceyhan, Derya Isler
Erkmen, Osman
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland