Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the use of sulfur dioxide, the distillation method, the oak wood type and the aging time on the production of brandies
 
 
Titel: Influence of the use of sulfur dioxide, the distillation method, the oak wood type and the aging time on the production of brandies
Auteur: Guerrero-Chanivet, María
Ortega-Gavilán, Fidel
Bagur-González, M. Gracia
Valcárcel-Muñoz, Manuel J.
García-Moreno, M. Valme
Guillén-Sánchez, Dominico A.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland