Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Functional properties of glutelin from Camellia oleifera seed cake: Improvement by alkali-assisted phosphorylation through changes in protein structure
 
 
Titel: Functional properties of glutelin from Camellia oleifera seed cake: Improvement by alkali-assisted phosphorylation through changes in protein structure
Auteur: Yu, Ningxiang
Wang, Yijue
Shao, Shengxin
Li, Jie
Li, Mengren
Zhu, Lizhong
Ye, Qin
Huan, Weiwei
Meng, Xianghe
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland