Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of Korean rice wine (makgeolli) prepared by different processing methods
 
 
Titel: Characterisation of Korean rice wine (makgeolli) prepared by different processing methods
Auteur: Wong, Barry
Muchangi, Kevin
Quach, Edward
Chen, Tony
Owens, Adrian
Otter, Don
Phillips, Megan
Kam, Rothman
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland