Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 135 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Variation in glucosinolates and the formation of functional degradation products in two Brassica species during spontaneous fermentation
 
 
Titel: Variation in glucosinolates and the formation of functional degradation products in two Brassica species during spontaneous fermentation
Auteur: Qinghang, Wu
Zhang, Chengcheng
Zhang, Jianming
Xin, Xiaoting
Li, Ting
He, Chengyun
Zhao, Shengming
Liu, Daqun
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 135 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland