Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Quantitative lipidomics analysis of changes in egg yolk lipids during spray-drying and subsequent accelerated storage
 
 
Titel: Quantitative lipidomics analysis of changes in egg yolk lipids during spray-drying and subsequent accelerated storage
Auteur: Luo, Wei
Liu, Xialei
Wang, Beibei
Wu, Di
Wang, Jinqiu
Geng, Fang
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland