Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Preparation process optimization and evaluation of bioactive peptides from Carya cathayensis Sarg meal
 
 
Titel: Preparation process optimization and evaluation of bioactive peptides from Carya cathayensis Sarg meal
Auteur: Yan, Fujie
Wang, Qingqing
Teng, Jialuo
Wu, Fenghua
He, Zhiping
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 6 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland