Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the effect of lactic acid bacterial fermentation on salted soy whey for development of a potential novel soy sauce-like condiment
 
 
Titel: Evaluating the effect of lactic acid bacterial fermentation on salted soy whey for development of a potential novel soy sauce-like condiment
Auteur: Zhou, Rebecca Yinglan
Huang, Xin
Liu, Zhihao
Chua, Jian-Yong
Liu, Shao-Quan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1826-1836
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland