Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Enzymatic acylation of cyanidin-3-O-glucoside in raspberry anthocyanins for intelligent packaging: Improvement of stability, lipophilicity and functional properties
 
 
Titel: Enzymatic acylation of cyanidin-3-O-glucoside in raspberry anthocyanins for intelligent packaging: Improvement of stability, lipophilicity and functional properties
Auteur: Lin, Yang
Li, Cong
Shao, Ping
Jiang, Ligang
Chen, Bilian
Farag, Mohamed A.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 2219-2227
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland