Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the volatile compounds in Fuliji roast chicken during processing and storage based on GC-IMS
 
 
Titel: Analysis of the volatile compounds in Fuliji roast chicken during processing and storage based on GC-IMS
Auteur: Zhou, Hui
Cui, Wei
Gao, Yafei
Li, Ping
Pu, Xinyuan
Wang, Ying
Wang, Zhaoming
Xu, Baocai
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1484-1493
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland