Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effects of glucono delta lactone dipping and in-pack pasteurization on rice noodles properties
 
 
Titel: Effects of glucono delta lactone dipping and in-pack pasteurization on rice noodles properties
Auteur: Shamsudin, Nurul Athirah
Low, Yan-Kitt
Cheng, Lai-Hoong
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 886-891
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland