Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chemical treatments on the functional, morphological and rheological properties of starch isolated from pigeon pea (Cajanus cajan)
 
 
Titel: Effect of chemical treatments on the functional, morphological and rheological properties of starch isolated from pigeon pea (Cajanus cajan)
Auteur: Guleria, Prixit
Yadav, Baljeet Singh
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1750-1759
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland