Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Effect of additional water supply during grain filling on protein composition and epitope characteristics of winter oats
 
 
Titel: Effect of additional water supply during grain filling on protein composition and epitope characteristics of winter oats
Auteur: Gell, Gyöngyvér
Karsai, Ildikó
Berki, Zita
Horváth, Ádám
Florides, Christakis George
Birinyi, Zsófia
Nagy-Réder, Dalma
Varga, Balázs
Cseh, András
Békés, Ferenc
Veisz, Ottó
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 2146-2161
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland