Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Altering almond protein function through partial enzymatic hydrolysis for creating gel structures in acidic environment
 
 
Titel: Altering almond protein function through partial enzymatic hydrolysis for creating gel structures in acidic environment
Auteur: Zhao, Jia
Bhandari, Bhesh
Gaiani, Claire
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 653-664
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland