Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Differences in starch multi-layer structure, pasting, and rice eating quality between fresh rice and 7 years stored rice
 
 
Titel: Differences in starch multi-layer structure, pasting, and rice eating quality between fresh rice and 7 years stored rice
Auteur: Shi, Shijie
Pan, Keqiang
Yu, Ming
Li, Lina
Tang, Jichao
Cheng, Bo
Liu, Juan
Cao, Cougui
Jiang, Yang
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1379-1385
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland