Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Colour, composition, digestibility, functionality and pasting properties of diverse kidney beans (Phaseolus vulgaris) flours
 
 
Titel: Colour, composition, digestibility, functionality and pasting properties of diverse kidney beans (Phaseolus vulgaris) flours
Auteur: Shevkani, Khetan
Kaur, Ravneet
Singh, Narpinder
Hlanze, Dinhle P.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 619-628
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland