Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of the volatile compounds profile of Chinese pan-fried green tea in comparison with baked green tea, steamed green tea, and sun-dried green tea using approaches of molecular sensory science
 
 
Titel: Characterisation of the volatile compounds profile of Chinese pan-fried green tea in comparison with baked green tea, steamed green tea, and sun-dried green tea using approaches of molecular sensory science
Auteur: Shi, Yali
Zhu, Yin
Ma, Wanjun
Lin, Zhi
Lv, Haipeng
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1098-1107
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland