Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 241 gevonden artikelen
 
 
  A strategy for reducing acrylamide content in wheat bread by combining acidification rate and prerequisite substance content of Lactobacillus and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: A strategy for reducing acrylamide content in wheat bread by combining acidification rate and prerequisite substance content of Lactobacillus and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Zhou, Xiaoli
Duan, Mengjie
Gao, Shijie
Wang, Tian
Wang, Yibao
Wang, Xinyi
Zhou, Yiming
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1054-1060
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland