Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 231 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasound-assisted pH-shifting remodels egg-yolk low-density lipoprotein to enable construction of a stable aqueous solution of vitamin D3
 
 
Titel: Ultrasound-assisted pH-shifting remodels egg-yolk low-density lipoprotein to enable construction of a stable aqueous solution of vitamin D3
Auteur: Ye, Haolong
Wang, Jinqiu
Wang, Ning
Wu, Di
Li, Hanmei
Geng, Fang
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 964-972
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 231 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland