Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 228 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Tremella fuciformis polysaccharides as a fat substitute on the rheological, texture and sensory attributes of low-fat yogurt
 
 
Titel: Tremella fuciformis polysaccharides as a fat substitute on the rheological, texture and sensory attributes of low-fat yogurt
Auteur: Lin, Yang
Xu, Qiaolian
Li, Xiangmin
Shao, Ping
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1061-1070
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 228 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland