Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 202 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes and exposed amino acids of ethanol-modified whey proteins isolates promote its antioxidant potential
 
 
Titel: Structural changes and exposed amino acids of ethanol-modified whey proteins isolates promote its antioxidant potential
Auteur: Feng, Yangyang
Yuan, Dongxue
Kong, Baohua
Sun, Fangda
Wang, Meijuan
Wang, Hui
Liu, Qian
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1386-1394
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 202 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland