Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 186 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Quantifying water distribution between starch and protein in doughs and gels from mildly refined faba bean fractions
 
 
Titel: Quantifying water distribution between starch and protein in doughs and gels from mildly refined faba bean fractions
Auteur: Bühler, Jan M.
van der Goot, Atze Jan
Bruins, Marieke E.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 735-742
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 186 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland