Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 180 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of sodium cellulose sulfate/chitosan composite films loaded with curcumin for monitoring pork freshness
 
 
Titel: Preparation and characterization of sodium cellulose sulfate/chitosan composite films loaded with curcumin for monitoring pork freshness
Auteur: Tang, Chuan
Zhao, Zhixin
Yang, Ming
Lu, Xuan
Fu, Li
Jiang, Ge
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1475-1483
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 180 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland