Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 176 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Polyphenol oxidase and enzymatic browning in apricot (Prunus armeniaca L.): Effect on phenolic composition and deduction of main substrates
 
 
Titel: Polyphenol oxidase and enzymatic browning in apricot (Prunus armeniaca L.): Effect on phenolic composition and deduction of main substrates
Auteur: Derardja, Ala eddine
Pretzler, Matthias
Kampatsikas, Ioannis
Radovic, Milena
Fabisikova, Anna
Zehl, Martin
Barkat, Malika
Rompel, Annette
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 196-206
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 176 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland