Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 163 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of the ultrasonic-assisted extraction process to obtain total phenolic and flavonoid compounds from watermelon (Citrullus lanatus) rind
 
 
Titel: Optimization of the ultrasonic-assisted extraction process to obtain total phenolic and flavonoid compounds from watermelon (Citrullus lanatus) rind
Auteur: Vo, Tan Phat
Nguyen, Le Ngoc Huong
Le, Nguyen Phuc Thien
Mai, Thanh Phong
Nguyen, Dinh Quan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 2013-2021
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 163 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland