Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 159 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Modification of sodium alginate by octenyl succinic anhydride to fabricate beads for encapsulating jujube extract
 
 
Titel: Modification of sodium alginate by octenyl succinic anhydride to fabricate beads for encapsulating jujube extract
Auteur: Khoshdouni Farahani, Zahra
Mousavi, Mohammad
Seyedain Ardebili, Seyed Mahdi
Bakhoda, Hossein
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 157-166
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 159 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland