Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Limited Alcalase hydrolysis improves the thermally-induced gelation of quinoa protein isolate (QPI) dispersions
 
 
Titel: Limited Alcalase hydrolysis improves the thermally-induced gelation of quinoa protein isolate (QPI) dispersions
Auteur: Wang, Xueyang
Cheng, Lirong
Wang, Haifeng
Yang, Zhi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 2061-2069
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland