Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 142 van 241 gevonden artikelen
 
 
  In vitro antioxidant, anti-glycation, and bile acid-lowering capacity of peanut milk fermented with Lactiplantibacillus plantarum Kinko-SU4
 
 
Titel: In vitro antioxidant, anti-glycation, and bile acid-lowering capacity of peanut milk fermented with Lactiplantibacillus plantarum Kinko-SU4
Auteur: Yamamoto, Mahiro
Handa, Natsumi
Nakamura, Ayaka
Takahashi, Hajime
Kuda, Takashi
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 992-997
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 142 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland