Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 140 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial rheology of sodium caseinate/high acyl gellan gum complexes: Stabilizing oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Interfacial rheology of sodium caseinate/high acyl gellan gum complexes: Stabilizing oil-in-water emulsions
Auteur: Farooq, Shahzad
Ahmad, Muhammad Ijaz
Abdullah,
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 234-242
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 140 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland