Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 131 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of gelatin and Fe2+ increases the pH-sensitivity of zein-anthocyanin complex films used for milk spoilage detection
 
 
Titel: Incorporation of gelatin and Fe2+ increases the pH-sensitivity of zein-anthocyanin complex films used for milk spoilage detection
Auteur: Gao, Ruichang
Hu, Huiling
Shi, Tong
Bao, Yulong
Sun, Quancai
Wang, Lin
Ren, Yuhan
Jin, Wengang
Yuan, Li
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 677-686
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 131 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland