Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 129 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Improving emulsification properties of alkaline protein extract from green tea residue by enzymatic methods
 
 
Titel: Improving emulsification properties of alkaline protein extract from green tea residue by enzymatic methods
Auteur: Lin, Zexin
Wei, Han
Zhang, Yufei
Liu, Pai
Liu, Yongxue
Huang, Zhensheng
Lv, Xucong
Zhang, Yanyan
Zhang, Chen
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 1235-1242
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 129 van 241 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland