Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 241 gevonden artikelen
 
 
  Acorn flour from holm oak (Quercus rotundifolia): Assessment of nutritional, phenolic, and technological profile
 
 
Titel: Acorn flour from holm oak (Quercus rotundifolia): Assessment of nutritional, phenolic, and technological profile
Auteur: Martins, Rita Beltrão
Gouvinhas, Irene
Nunes, Maria Cristiana
Ferreira, Luís Mendes
Peres, José A.
Raymundo, Anabela
Barros, Ana I.R.N.A.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 5 () nr. C pagina's 2211-2218
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 241 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland