Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Physics of agarose fluid gels: Rheological properties and microstructure
 
 
Titel: Physics of agarose fluid gels: Rheological properties and microstructure
Auteur: Ghebremedhin, Marta
Seiffert, Sebastian
Vilgis, Thomas A.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 436-448
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland