Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Phenylacrylic acids addition to potato and sweet potato showed no impact on acrylamide concentration via oxa-Michael-addition during frying
 
 
Titel: Phenylacrylic acids addition to potato and sweet potato showed no impact on acrylamide concentration via oxa-Michael-addition during frying
Auteur: Rottmann, Eric
Volkmann, Kristina
Fohrer, Jörg
Krings, Ulrich
Berger, Ralf G.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 262-269
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland