Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 53 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Impact of in vitro gastrointestinal digestion on peptide profile and bioactivity of cooked and non-cooked oat protein concentrates
 
 
Titel: Impact of in vitro gastrointestinal digestion on peptide profile and bioactivity of cooked and non-cooked oat protein concentrates
Auteur: Sánchez-Velázquez, Oscar Abel
Cuevas-Rodríguez, Edith Oliva
Mondor, Martin
Ribéreau, Sabine
Arcand, Yves
Mackie, Alan
Hernández-Álvarez, Alan Javier
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 93-104
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 53 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland