Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Identification of the Maillard reaction intermediates as divalent iron complexes in alanine/glucose/FeCl2 model system using ESI/qTOF/MS/MS and isotope labelling technique
 
 
Titel: Identification of the Maillard reaction intermediates as divalent iron complexes in alanine/glucose/FeCl2 model system using ESI/qTOF/MS/MS and isotope labelling technique
Auteur: Kim, Eun Sil
Yaylayan, Varoujan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 287-294
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland