Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Exploration of physicochemical properties and molecular interactions between cellulose and high-amylose cornstarch during extrusion processing
 
 
Titel: Exploration of physicochemical properties and molecular interactions between cellulose and high-amylose cornstarch during extrusion processing
Auteur: Ek, Pichmony
Gu, Bon-Jae
Saunders, Steven R.
Huber, Kerry
Ganjyal, Girish M.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 588-597
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland