Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Adsorption and foaming properties of edible egg yolk peptide nanoparticles: Effect of particle aggregation
 
 
Titel: Adsorption and foaming properties of edible egg yolk peptide nanoparticles: Effect of particle aggregation
Auteur: Xu, Mengyue
Du, Zhenya
Liang, Huanyin
Yang, Yunyi
Li, Qing
Wan, Zhili
Yang, Xiaoquan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 4 () nr. C pagina's 270-278
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 106 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland