Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mechanical interaction on the hydration of mixed soy protein and gluten gels
 
 
Titel: Effect of mechanical interaction on the hydration of mixed soy protein and gluten gels
Auteur: Cornet, Steven H.V.
van der Goot, Atze Jan
van der Sman, Ruud G.M.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 3 () nr. C pagina's 134-145
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland