Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Encapsulation of isoflavone with milk, maltodextrin and gum acacia improves its stability
 
 
Titel: Encapsulation of isoflavone with milk, maltodextrin and gum acacia improves its stability
Auteur: Rahman Mazumder, Md. Anisur
Ranganathan, Thottiam Vasudevan
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's 77-83
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland