Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Valorisation of Camellia sinensis branches as a raw product with green technology extraction methods
 
 
Titel: Valorisation of Camellia sinensis branches as a raw product with green technology extraction methods
Auteur: Sanz, V.
Flórez-Fernández, N.
Domínguez, H.
Torres, M.D.
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 2 () nr. C pagina's 20-24
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland