Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Hydrogen bond density and glass-transition temperature govern gelatinization and gel rheology in cereal and tuber starches
 
 
Titel: Hydrogen bond density and glass-transition temperature govern gelatinization and gel rheology in cereal and tuber starches
Auteur: Renzetti, Stefano
Henket, Jolanda
Raaijmakers, Eric
van den Hoek, Irene
van der Sman, Ruud
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland