Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 170 gevonden artikelen
 
 
  An innovative agent-based technique for determination of tortuosity in porous materials – Case study: bread and bread dough
 
 
Titel: An innovative agent-based technique for determination of tortuosity in porous materials – Case study: bread and bread dough
Auteur: Ghaitaranpour, Arash
Mohebbi, Mohebbat
Koocheki, Arash
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland