Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Gas chromatography–ion mobility spectrometry-based fingerprint analysis of volatile flavor compounds in ginger cultivated under different conditions
 
 
Titel: Gas chromatography–ion mobility spectrometry-based fingerprint analysis of volatile flavor compounds in ginger cultivated under different conditions
Auteur: Jia, Qian-qian
Li, Jia-xing
Yang, Sen
Su, Ding-ding
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland