Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 170 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the contribution of phosphatidylcholine and triglyceride on the formation of beef aroma-active compounds with thermal oxidation system
 
 
Titel: Exploring the contribution of phosphatidylcholine and triglyceride on the formation of beef aroma-active compounds with thermal oxidation system
Auteur: Shi, Yujie
Li, Jing
Zhou, Longzhu
Zhang, Junmin
Feng, Xiaohui
Xing, Weihai
Tang, Chaohua
Bai, Yueyu
Verschenen in: Current research in food science
Paginering: Jaargang 10 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 170 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland